Haide la InterKultural – conectează-te fără limite!

Un seminar intercultural pentru 20 de tineri interesați de subiectul „Europa”.

Ești interesat de soarta Europei? Vrei să afli, ce rol joacă minoritățile în Europa? Vrei să cunoști alți tineri din România și Germania? Aparții tu însuți unei minorități din România (de ex. minorității maghiare, germane, rrome sau alteia)? Dorești să-ți dezvolți competențele interculturale și ești curios să afli cum trăiesc alții?
Atunci ești binevenit la „InterKultural”!
Timp de o săptămână vom discuta despre aceste subiecte și multe altele inr-un mod creativ și inovativ. Și vom experimenta în direct diversitatea etnică din Europa, participând la festivalul „pro etnica“din Sighișoara.

Ce? Întâlnește-te cu tineri din România și Stuttgart/Germania la un seminar intercultural și internațional despre „Europa
Când? 18-23 august 2019
Unde? Sighișoara/România
Vârsta participanților: de la 18 la 24 de ani
Limba: Engleză
Înscriere: până la 30 iulie 2019 online
http://interkultural.ro/de/interkultural-2019-registration-form/
Costuri: 50 Euro (cuprinde costurile pentru program, cazare, masă și transport). În cazuri speciale se pot acorda, la cerere, burse pentru acoperirea costurilor de participare.

Contact: Institutul pentru Relații Externe (ifa), Biroul coordonatorului regional pentru România, Serbia și Ungaria, Cornelia Hemmann, mail: hemmann@ifa.de, tel: +40 787 218 936
Aici găsiți un film despre acest proiect ediția 2018: https://www.youtube.com/watch?v=CnLj2Go8PSc&t=5s