CAFÉKULTOUR – SĂPTĂMÂNA CAFENELELOR

Tânăra creație contemporană va fi din nou prezentă în cafenelele și spațiile alternative din Timișoara din 15 până în 21 aprilie!

O adevărată sărbătoare a Europei și a multiculturalității în oraș, CAFÉKULTOUR propune o săptămână întreagă de spectacole cu artiști și proiecte din Belgia, Polonia, Austria, Germania, România, Franța și Spania!

În program: muzică, teatru, dans contemporan, spectacol de flamenco, cinema etc.

În acest an, festivalul propune și o secțiune pentru copii  cu ateliere, spectacole și… ciocolată: CHOCOLATKULTOUR!

O altă noutate a celei de-a 15-a ediții: seara franceză va fi ocazia de a marca deschiderea Sezonului România-Franța la Timișoara, cu trei reprezentanți emblematici ai noii scene muzicale din Hexagon!

Creat în 2005, la inițiativa Institutului Francez și a Centrului Cultural German din Timișoara, festivalul și-a construit o identitate care seamănă orașului, oferind locuitorilor săi pretexte de întâlnire cu forme artistice variate.

Programul detaliat al ediției Cafékultour din acest an precum și alte informații găsiți în evenimentul Facebook „Cafékultour 2019” și pe site-urile organizatorilor:

Facebook event: Cafékultour – Săptămâna cafenelelor 2019

www.institutulfrancez.ro

www.ccgtm.ro

Evenimentul este coorganizat de către Centrul Cultural German și Institutul Francez din Timișoara, cu susținerea Asociației Timișoara 2021 (Programul „Xtensii”), a Ambasadei Franței în România și a Goethe Institut.

INTRAREA ESTE LIBERĂ LA TOATE EVENIMENTELE!