FilmparaDE: Pe holuri – Regie: Thomas Stuber

Centrul Cultural German Timișoara vă invită la o nouă proiecție în cadrul seriei de filme germane „FilmparaDE”. Va fi difuzat filmul Pe holuri – Regie: Thomas Stuber, Color, 125 Min., 2018.

Christian are un nou job de lucrător în depozitul de băuturi al unei piețe – o lume care este ascunsă clienților; ea ar fi insuportabil de monotonă dacă nu ar exista pentru angajaţii ei speranţa de promovare pe postul de șofer de stivuitor. Și dacă nu ar exista Marion de la raionul de dulciuri, de care Christian se îndrăgostește. Când află că Marion este căsătorită, lumea se prăbușește pentru el. Bruno, șoferul mai vârstnic și prietenul tatălui său, abia îl poate ajuta – și dintr-o dată Bruno nu mai este de găsit…

Proiecția va avea loc în ceainăria librăriei Cărturești (Str. Mercy, nr. 7), unde vă așteptăm cu drag în data de 21 martie de la ora 18:30. Filmul va fi prezentat în limba germană cu subtitrare în limba engleză. Intrarea este liberă.

Seria de filme germane „FilmparaDE“ este organizată de Centrul Cultural German Timișoara în colaborare cu lectoratul DAAD din cadrul Universității Politehnica din Timișoara și cu Librăria Cărtureşti.