Floating Movement – dance workshop: Open call

Workshopul se adresează oricui are experiență în dans contemporan sau stilul urban.

Vom lucra la:
-exerciții cardio care ajută la a avea o mai buna înțelegere a fizicului și anatomiei, ajutându-ne să ne îmbunătățim forța și pentru a evita posibile accidentari.
-conștientizarea corpului, lucrând cu diferite calități de miscare, cum ar fi izolare, tatting și multe altele și concentrându-ne pe modul în care corpul se poate deplasa prin spatiu cu ritmuri și viteze diferite, cu mișcări nelimitate, folosind improvizația ghidată.
-miscări singulare dinamice și tehnice, preluate din acrobație și elemente de floowork care ne vor ajuta să intrăm în contact cu propriul corp.
Scopul este de a construi o energie dinamică. Vom învăța coregrafii în care vom aplica elementele prin care am trecut în timpul atelierului, unde fiecare dintre noi va putea să-și adauge propria personalitate și calitate de mișcare, pentru a se exprima în mod individual.

Când? 7 Decembrie, 19:00-21:00 // 8 Decembrie, 11:00-14:00
Unde? Palladium Dance Club, strada Cuvin colț cu Cornelia Sălceanu.
Cost: 150 lei daca te înscrii și achiți până pe 29 Noiembrie // 200 lei daca te înscrii și achiti dupa 29 Noiembrie // !!! Ai 15% reducere dacă ai mai participat la workshopurile organizate de Unfold Motion.
Info & Înscrieri: unfoldmotion@gmail.com // +40732 926 438 //facebook.com/unfoldmotion

** Plățile abonamentelor pot fi returnate cu maxim 3 zile înaintea workshopului.

Pateneri: Centrul Cultural German Timișoara, Institutul Goethe

Marco di Nardo
Și-a început drumul în lumea bboy în anul 2004, in Napoli. După mulți ani de muncă asiduă, a devenit parte din ‘Double B Rockers Crew’, o trupă legendară de breakdance din Italia. În același timp, a mers în turneu cu companii precum Vittorio Toraldo, Laboratories Fregrei, si Peppe Barra. A participat la multe competiții și a câștigat numeroase premii la evenimente din Europa. 
Berlinul i-a schimbat traiectoria când i-a intalnit pe ceilalți membri Frantics (companie pe care o conduce în prezent), a avut în sfârșit ocazia de a face o schimbare și de a evolua de la bboy la dans experimental, unde fuzionează stilul de dans urban cu cel contemporan pentru a crea un vocabular de dans unic. 
De curând a colaborat cu with Wang Ramirez (Franta), Panorama Dance Theather (Elvetia), Southpaw Dance Co (U.K.), Theather Sthral Berlin (Germania), Frantics Dance Co.(Germania). 
A predat la: Zaik, Köln (Germania), Marameo profi training, Berlin (Germania), Basel profi training, Basel (Elvetia), Taiwan Monday Class Tainan, (Taipei), NunOff, Barcelona (Spania), Stadtteather Gorlitz – We dance Company, Gorlitz (Germania), Stadttheather Kassel Johannes Wieland, Kassel, (Germania), Krakowskie Centrum Choreograficzne (Polonia), A_Space Dance Studio, Taipei (Taiwan), Maison De La Danse Lyon (Franta), School of Performing Arts, Valetta (Malta), TanzHaus nrw. Düsseldorf (Germania), CDSH Contemporary Dance School Hamburg (Germania).