FilmparaDE: Zerrumpelt Herz

1 noiembrie 2018 | 18.30 | Ceainăria Cărturești (Mercy-Str. Nr. 7)

Centrul Cultural German Timișoara vă invită la o nouă proiecție în cadrul seriei de filme germane „FilmparaDE”. Va fi difuzat fimul Zerrumpelt Herz.

„Acțiunea filmului Zerrumpelt Herz are loc în anul 1929. Paul, un profesor de muzică primește o scrisoare de la un prieten vechi care, în urma divorțului s-a retras într-o cabană dintr-o pădure. Acum acesta îl invită pe Paul să-și petreacă vacanța acolo. Când Paul ajunge, însoțit de soția lui și un coleg, descoperă cabana părăsită iar gazda e de negăsit. Cei trei așteaptă și caută. Încet încet sunt atrași de secretele vechi ale pădurii, o pădure plină de sunete misterioase… „

Proiecția va avea loc în ceainăria librăriei Cărturești (Str. Mercy, nr. 7), unde vă așteptăm cu drag în data de 1 noiembrie de la ora 18:30. Filmul va fi prezentat în limba germană cu subtitrare în limba engleză. Intrarea este liberă.

Seria de filme germane „FilmparaDE“ este organizată de Centrul Cultural German Timișoara în colaborare cu lectoratul DAAD din cadrul Universității Politehnica din Timișoara și cu Librăria Cărtureşti.