FilmparaDE: Vinovatul

15 noiembrie 2018 | 18.30 | Ceainăria Cărturești (Mercy-Str. Nr. 7)

Centrul Cultural German Timișoara vă invită la o nouă proiecție în cadrul seriei de filme germane „FilmparaDE”. Va fi difuzat fimul Verfehlung (Vinovatul).

Jakob Völz este un preot catolic pentru deținuți și Dominik Betram este colegul și prietenul lui cel mai bun. Când Dominik este acuzat de abuz sexual și arestat, Jakob nu mai știe ce să creadă.  Cazul acesta devine o adevărată probă pentru credința și imaginea lui de sine. Filmul aduce în prim plan relațiile de prietenie, credință și lasă la vedere povești din interiorul sistemului bisericii catolioce dar și ale relațiilor umane.

Proiecția va avea loc în ceainăria librăriei Cărturești (Str. Mercy, nr. 7), unde vă așteptăm cu drag în data de 15 noiembrie de la ora 18:30. Filmul va fi prezentat în limba germană cu subtitrare în limba engleză. Intrarea este liberă.

Seria de filme germane „FilmparaDE“ este organizată de Centrul Cultural German Timișoara în colaborare cu lectoratul DAAD din cadrul Universității Politehnica din Timișoara și cu Librăria Cărtureşti.