Muzica Teatrului – Concert Cari Tibor & Cassandra Rühmling

Muzica Teatrului – Concert Cari Tibor  & Cassandra Rühmling
9 decembrie, 19:00, Musiu

În cei 13 ani de la lansare,proiectul  Muzica Teatrului a devenit un adevărat fenomen cultural, a generat un val de admiratori care-i urmărește itinerariul, peste 100 de artiști cântând alături de Cari Tibor  în acest original proiect de autor. Repertoriul este alcătuit exclusiv din creațiile lui Cari Tibor.

Flexibil și  viu, repertoriul Muzica Teatrului cuprinde muzici create pentru piese de teatru celebre. Textele pieselor sunt interpretate in  limbile germana,engleza,franceza,italiana.

 

Născut în 1979, Cári Tibor a absolvit Facultatea de Muzică din Timișoara în 2002. Din 1999 până în 2002 a colaborat cu Opera Națională din Timișoara la punerea în scenă a operei Faust dar și cu Teatrul Maghiar de Stat. Din 2002 până în 2004 a fost pianist, compozitor și conducător muzical al teatrului maghiar.

Cassandra Rühmling este o actriță, cântăreață și model născută în Schwerin (Germania). Între 2003-2007 a studiat operă la Universitatea de Muzică și Teatru Rostock și apoi în perioada 2008-2011 la Universitatea Mozarteum din Salzburg. În prezent, trăiește și lucrează în Salzburg (Austria), locul de naștere al lui Mozart. Cântă la diverse instrumente – pianul, vioara, violoncelul și harpa, vorbește  mai multe limbi străine fluent și dansează (balet, dansm dansul modern)

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.