Ce mai putem/vrem/avem voie să spunem? Salon literar

cu Rodica Binder, Adriana Babeți, Mircea Mihăieș și Ruxandra Cojocariu

01 octombrie, 18.30 – 20.00 Uhr | Librăria La Două Bufnițe

Cu părere de rău vă anunțăm că evenimentul nu va avea loc pe 1 octombrie. Vom anunța în curând data la care va fi mutat. Rămâneți aproape!

Prin termenul de salon literar se înțelege un punct de întâlnire pentru discuții și lecturi pe teme literare. Salonul literar a fost în vogă între secolele 18 și 20 – îndeosebi în Germania secolului 18 era cunoscut ca loc de socializare cetățenească.

Centrul Cultural German dorește să readucă acesta tradiție la viață și vă invită în librăria celor Două Bufnițe, unde vom crea un loc pentru discuții pe teme actuale și cum sunt acestea reflectate în literatura contemporană germană.

Tema acestui salon este întrebarea: ce mai putem spune sau avem voie să spunem în societatea de astăzi? Ce vrem să spunem când ne putem aștepta negreșit la reacții negative pe platformele social media? Mai ascultă oare cineva cu adevărat sau suntem direct etichetați atunci când ne spunem părerea? Despre acestea și multe altele vom vorbi la o ceașcă de cafea într-un cadru confortabil. Vă invităm cu drag să ni vă alăturați.