Germana pentru copii prin joacă şi distracţie

Începând cu luna septembrie pregătim din nou pentru cei mici activități creative și jocuri interactive care să-i familiarizeze cu limba și cultura germană. Cursurile special elaborate pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani vor cuprinde câte două întâlniri săptămânale.

Cursurile sunt coordonate de cadre didactice calificate în domeniu şi se desfăşoară după metoda comunicativă. Prin intermediul unor proiecte interactive de limbă şi cultură germană, dar şi prin jocuri, cântece şi multă comunicare, toate adaptate categoriei lor de vârstă, copii dobândesc cunoştinţe de limba germană.

De asemenea, și anul acesta oferim un curs de pregătire destinat preșcolarilor care doresc să urmeze o școală cu predare în limba germană din septembrie 2019.  Cursul bisăptămânal îi va pregăti pe cei mici pentru examenul de limbă – într-un mod creativ și jucăuș, potrivit vârstei lor!

Înscrierile la cursuri au loc în săptămâna 2 – 5 septembrie, zilnic între orele 12 – 18.

Pentru informații suplimentare vă invităm să ne contactați fie telefonic la 0256 40 70 58, fie prin e-mail la info@ccgtm.ro.