Informații generale

Ne bucurăm că ați găsit drumul către pagina noastră de cursuri! La noi învățați cu plăcere și succes!

De mai bine de 15 ani Centrul Cultural German Timişoara este cunoscut și recunoscut pentru oferta sa de cursuri de limba germană pentru adulți, adolescenți și copii și pentru posibilitatea oferită tuturor celor care doresc să își definitiveze studiul limbii germane cu un examen Goethe-Institut.

Metoda de predare

După principiile metodei comunicative, cursurile vizează dobândirea competenţelor de înţelegere, vorbire şi scriere a limbii, fără a neglija gramatica, ortografia, exersarea vocabularului şi a exprimării orale. De asemenea nu lipsesc activităţile practice: proiecte, discuţii, jocuri, lucrul individual sau în grupuri mici.

Cadrele didactice

Cursurile sunt susţinute de profesori calificaţi, cu experiență în predarea limbilor străine, care participă regulat la seminarii de specializare în domeniul predării limbii germane ca limbă străină pentru adulţi.

Ofertă suplimentară

Cursanţii Centrului Cultural German beneficiază de acces gratuit la bibliotecă şi totodată de posibilitatea studiului individual într-un cadru adecvat. De asemenea, ei sunt invitaţi să participe la diversele evenimente culturale ale Centrului, ce prezintă aspecte din viaţa culturală şi socială din Germania de astăzi.

Pentru informaţii şi întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați

prin e-mail la adresa: info@ccgtm.ro

telefonic la: + 40 (0)256 40 70 58

prin fax la: + 40 (0)256 40 70 59

Orar cu publicul (în timpul modulului) În perioada de înscrieri
Luni, miercuri      

orele 09:00 – 14:00

orele 12:00 – 18:00

Marți, joi

Vineri

orele 12:00 – 18:00 

orele 12:00 – 18:00

orele 12:00 – 18:00