Expoziția de artă media SUPER NUL

Vernisajul: 5 aprilie 2018, ora 18:30

Durata expoziției: 5 aprilie – 22 aprilie

Adresa: MISC. (fosta Fabrica de Țigarete), splaiul N. Titulescu cu Pop de Băsești

SUPER NUL este o expoziție de grup care conține lucrări de artă digitală, video, sculptură, instalație și o lectură publică a cărții-program Brâncuși Împotriva Statelor Unite (cu acordul autorului). Expoziția e organizată de Alexandru Boca, artist și curator independent din Timișoara, și urmărește să demonstreze potențialul estetic al tehnologiei. Deasemenea, dorim să dinamizăm cultura din comunitatea locală prin acestă expoziție a unor artiști tineri, interesați de noi mijloace de expresie și de influența internetului și a tehnologiei în viața cotidiană.

Vernisajul va avea loc în data de 5 aprilie 2018. Participă Edith Torony, Cătălin Bătrânu, Boca Alexandru(curator), Lera Kelemen, Bogdan Tomșa, Ciprian Tauciuc, Liviu Jurca, Remus Dăescu, Andrei Pituț, Dona Arnakis, Silvia Moldovan.

Asociația culturală Miscelaneu “Misc.” este o asociație nonguvernamentală, non profit, care are ca scop crearea unui spațiu fizic de prezentare a artei, fotografiei și a artelor performative în Timișoara. Misc. urmărește dezvoltarea culturală urbană echilibrată cu intenția de a implica și de a atrage comunitatea Timișoreană în scena artistică contemporană emergentă.

LAPSUS Art Space este un proiect curatorial și galerie independentă non-profit, cu focus pe scena locală de artă emergentă fondat și administrat de artiști (Alexandru Boca, Cătălin Bătrânu) într-un context din care lipsește total acest tip de format expozițional. LAPSUS încurajează dialogul activ și deschis între artiști, curatori și public urmărind feedback și generare de conținut.