Cafékultour: 16 – 22 Aprilie 2018

Cultura îndulcește cafeaua: pentru a paisprăzecea oară ne întâlnim cu artiști tineri din țară și de peste hotare în cafenele, baruri, librării și alte locuri din Timișoara destinate convivialității.

Cafékultour este dovada vie a dorinței de a promova diversitatea culturilor, variatele forme de expresie și de a pune în valoare tinerii creatori contemporani. După cum știți deja, această serie de manifestări s-a născut în anul 2005 din lipsa spațiilor culturale alternative din oraș, motiv pentru care au fost stabilite barurile și cafenelele ca loc de întâlnire cu publicul tânăr și deschis față de noile forme de expresie culturală și artistică. De atunci, săptămâna cafenelelor a devenit în timp un pretext de întâlnire, indispensabilă vieții culturale a publicului timișorean.

Împreună cu partenerii noștri, propunem de-a lungul celor 7 zile un program cultural variat, care promovează multiculturalitatea și arta tânără în diferitele ei forme: muzică, teatru, film și dans contemporan. Mai multe informații în curând!