Ceau Cinema!

Săptămâna viitoare, între 20 și 23 iulie are loc cea de-a patra ediție a festivalului de film „Ceau Cinema!”, un festival independent, organizat de asociațiile Marele Ecran și Pelicula Culturală. Și anul aceasta vor fi aduse în fața publicului filme europene și românești, vor avea loc workshop-uri și vom mânca lubeniță!

De asemenea, șase filme îndrăzneţe concurează pentru Marele Premiu şi Premiul Publicului la cea de-a patra ediţie a festivalului.

Juriul format din producătoarea Anamaria Antoci, actorul Alexandru Potocean şi criticul de film Cătălin Olaru va desemna câştigătorul trofeului Ceau, Cinema!, în valoare de 1.500 de euro, decernat pentru cel mai bun film din competiţie. Spectatorii vor vota Premiul Publicului, în valoare de 500 de euro, acordat cu sprijinul Kathrein România.

Printre filme care vor fi proiectate la festival se numara Mister Universo prezentat la Festivalul de la Locarno, Glory de Kristina Grozeva si Petar Valchanov din Bulgaria.  Vanatoare( Prowl), debutul  cineastei Alexandra Bălteanu, născută în România, dar stabilită de mai mulți ani în Germania, Nici nu stii cat de mult de iubesc (You Have No Idea How Much I Love You), cel mai nou film al reputatului regizor polonez Pawel Lozinski.

Festivalul va fi organizat la Timișoara și Gotlob. Mai multe informații despre eveniment, precum și programul complet pot fi găsite aici: www.ceaucinema.ro

ceau_cinema