„The Berlin – Timișoara game show” cu Marin Caktas și Urban Luig

Marți, 4 aprilie, ora 19.00  | Etikheta, str. Janos Bolyai 1

Show-ul „The Berlin -Timisoara game show” marca Theatersport Berlin a fost gândit special pentru ediția Cafékultour de anul acesta. Actorii, Marin Caktas și Urban Luig, inspirați de cererile publicului, vor oferi o perspectivă unică asupra istoriei și particularităților celor două orașe: Timișoara și Berlin.

Theatersport Berlin a fost printre primele trupe din Berlin care a adus în fața publicului, încă din 1995 teatrul de improvizație.

Marin Caktas a crescut în Franconia și a fost mereu pasionat de improvizație. A fost prezent pe diverse scene din Berlin, dar și în alte orașe din Germania, a făcut și o serie de filme, dar cel mai mult îi place să joace la Theatersport, pentru că acolo nu e nevoie să memoreze nici un text.

MCaktas PortraitUrban Luig a studiat teatru la Leipzig, a lucrat în teatru la Kiel Paderborn, a condus o trupă de teatru de improvizație și a făcut și regie. Îi place la nebunie factorul haos de la teatrul de improvizație și, bineînțeles, fanii. El este și membru al trupei de improvizație din Berlin „Pater Noster”.

13Evenimentul este sprijinit de Goethe Institut din București. Intrarea este liberă.

cafek_cover