Le Voisin (Vecinul) cu Benoît Turjman

Miercuri, 5 aprilie, ora 19.00 | D’Arc, Piața Unirii 5

Miercuri e altă seară dedicată teatrului: Le voisin/ Vecinul este un spectacol de mimă solo, comic și poetic. Se adresează tuturor categoriilor de vârstă și e structurat sub forma unor povești scurte, care descriu peripețiile cotidiene ale vecinului în căutarea dragostei.

Credit Olga BIENTZ

Benoît Turjman: „Vreau să vorbesc despre ceea ce ne deranjează zi de zi. Despre aceste obiecte care ne ușurează viața, dar care constrâng relațiile sociale. Despre ceea ce ne izolează. Despre ceea ce ne aduce împreună. Vreau să vorbesc despre toate acestea, să mă amuz pe seama lor și să împărtășesc cu voi acest râs. Pentru că râsul ne unește și ne face mai puternici în fața adversităților.”

Benoît este un actor complet: mim, actor, fost cascador și dansator… foarte special! Antrenat la școala lui Marcel Marceau, s-a specializat în cascadorie și commedia dell’arte înainte de a reveni la mimă. A jucat în aproape 30 de comedii: teatru, cascadorie, circ, cabaret, operă, muzeu, cinema. Pe ecran, el a fost cascadorul care l-a dublat pe Rowan Atkinson (Mr Bean) și a jucat în filmul „Vă găsesc fermecător”, de Isabella Mergault, cu Medeea Marinescu în rol principal.

Partenerul principal al acestei seri: BRD Groupe Societe Generale

Eveniment organizat de Institutul Francez Timișoara. Intrarea este liberă.

cafek_cover