Cafetería Embajada: Concert Sandra Carrillo / Expoziție

Luni, 3 aprilie, ora 19.00  | Ambasada, str. Anton Seiller nr. 2

Ediția cu numărul 13 Cafékultour debutează cu o incursiune în timp: Spania anilor ’60 care pentru câteva ore va transforma Ambasada în „Café Embajada”. Localul va fi decorat  în stilul cafenelelor spaniole, un bucătar va pregăti și servi „tapas” și va avea loc și un concert live al artistei Sandra Carrillo Casabas. De asemenea, pereții cafenelei vor fi îmbrăcați cu fotografii ale expoziției “España de noche” (Nopți spaniole).

Sandra Carrillo Casabas este o tânără artistă născută în 1989 la Barcelona (Spania). Încă din primii ani ai copilăriei s-a simțit atrasă de muzică și a început cu discurile de vinil ale părinților săi, ascultând genuri ca soul, funk, blues sau gospel. În anii adolescenței și-a schimbat radical stilul și s-a îndreptat spre muzica flamenco, ca mai târziu să simtă o apropiere față de muzica latino. O călătorie în Cuba i-a stârnit interesul în această direcție și de atunci obiectivul ei s-a transformat în acela de a promova atât cultura spaniolă, cât și cultura latină prin muzică.

Sandra Carrillo 4

 

 

 

 

 

 

 

 

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Consulatului Onorific al Regatului Spaniei la Timișoara şi Asociația Via Rumania Cultura.

cafek_cover