FilmparaDE: 24 Wochen

24 noiembrie 2016, 18.30 | Ceainăria Cărturești (Mercy-Str. Nr. 7)

Centrul Cultural German Timișoara vă invită la o nouă proiecție în cadrul seriei de filme germane „FilmparaDE”. Va fi prezentat filmul regizoarei Anne Zohra Berrached „24 de săptămâni” (102 Min., 2016)

„Artista de cabaret Astrid și soțul ei, managerul Markus, sunt fericiți când află că așteaptă al doilea copil. Toate par să le meargă bine: la locul de muncă, în căsnicie și-n casa primitoare. În momentul în care află că acest copil se va naște bolnav, sunt supuși la o încercare ce n-ar fi putut fi mai grea de atât. Grijile lui Astrid legate de viitorul copilului și viața familiei lor cresc cu fiecare zi care se aproapie de termenul nașterii. Își dă seama că are de luat o decizie care va îi afecta întreaga familie.”

Proiecția va avea loc în ceainăria librăriei Cărturești (Str. Mercy, nr. 7), unde vă așteptăm cu drag în data de 24 noiembrie de la ora 18:30. Filmul va fi prezentat în limba germană cu subtitrare în limba engleză. Intrarea este liberă.

Seria de filme germane „FilmparaDE“ este organizată de Centrul Cultural German Timișoara în colaborare cu lectoratul DAAD din cadrul Universității Politehnica din Timișoara și cu Librăria Cărtureşti.

Filmele sunt proiectate cu sprijinul Goethe-Institut.