Workshop audio – în limba germană

Din 16 până în 20 noiembrie 2016 sunteți invitați la un workshop audio – în limba germană, la Seliștat. În cadrul atelierului vor fi realizate reportaje audio care vor însoți ascultătorii în plimbările lor prin zonele idilice din inima Transilvaniei pe traseul dintre Seliștat și Bărcuț și vor conține informații interesante despre istoria regiunii. După finalizarea lor, reportajele vor fi disponibile pe internet în format Podcast pentru ca turiștii și toți cei interesați să le poată folosi și asculta în plimbările lor.

Sună complicat? Fiți fără griji! Nu sunt căutați doar profesioniști! Chiar dacă nu aveți experiență cu partea tehnică, puteți participa. Veți învăța multe lucruri interesante la seminar: cum se folosește un aparat de înregistrare? Cum se face un interviu? Cum pregătim un reportaj radiofonic? Toate acestea și multe altele pot fi aflate și experimentate la seminarul condus de trainer-ul Jens Schmid.

Taxa de participare este de 100 RON și acoperă toate cheltuielile de transport și cazare. Plecarea are loc miercuri dimineață din Timișoara iar întoarcerea duminică seara. Vă puteți înscrie per E-Mail la hemmann@ifa.de sau kerzel@ifa.de.

Mai multe informații puteți găsi aici: http://fbl.me/audio
https://www.facebook.com/events/321641854864678

Proiectul este organizat de Jugendzentrum Seligstadt e.V. și FunkForum Timișoara și sprijinit de Institutul pentru Relații Externe (ifa).