FilmparaDE: Horizon Beautiful

Centrul Cultural German Timișoara vă invită la o nouă proiecție în cadrul seriei de filme germane „FilmparaDE”. Va fi prezentat filmul regizorului Stefan Jäger, „Horizon Beautiful” (2015)

Magnatul de fotbal Franz Arnold călătorește în Addis Abeba ca parte a unei campanii menite să prezinte fotbalul ca izvorul speranței pentru umanitate. Pentru Admassu, un copil al străzii în vârstă de 12 ani, aceasta e șansa de a-l cunoaște personal pe Big Boss pentru a-și demonstra talentul și pentru a deschide astfel ușa magică către un viitor ca jucător de fotbal profesionist. Dar pentru că Arnold nu-l observă, Admassu pune la cale răpirea acestuia – care e de fapt doar un plan pentru a juca apoi rolul de salvator al magnatului.

Proiecția va avea loc în ceainăria librăriei Cărturești (Str. Mercy, nr. 7), unde vă așteptăm cu drag în data de 3 noiembrie de la ora 18:30. Filmul va fi prezentat în limba engleză cu subtitrare în limba germană. Intrarea este liberă.

Seria de filme germane este organizată de Centrul Cultural German Timișoara în colaborare cu lectoratul DAAD din cadrul Universității Politehnica din Timișoara și cu Librăria Cărtureşti.

Filmele sunt proiectate cu sprijinul Goethe-Institut.