FilmparaDE: Coconut Hero

Centrul Cultural German Timișoara vă invită la o nouă proiecție în cadrul seriei de filme germane „FilmparaDE”. Va fi prezentat filmul regizorului Florian Cossen, „Coconut Hero” (2015)

„Mike (Alex Ozerov) are 16 ani și trăiește cu mama lui veșnic nemulțumită, Cynthia (Krista Bridges) în Faintville, un oraș forestier blocat în timp, din pădurile canadiene. Nu-și cunoaște tatăl (Sebastian Schipper), nu are nici prieteni și nu are nici măcar o mâncare preferată. De fapt, singurul lui vis este să dispară de pe lume. Într-o zi, Mike decide să pună capăt glumei cinice numită viață pe care i-a dat-o destinul …” (www.goethe.de)

Proiecția va avea loc în ceainăria librăriei Cărturești (Str. Mercy, nr. 7), unde vă așteptăm cu drag în data de 20 octombrie de la ora 18:30. Filmul va fi prezentat în limba engleză cu subtitrare în limba germană. Intrarea este liberă.

Seria de filme germane este organizată de Centrul Cultural German Timișoara în colaborare cu lectoratul DAAD din cadrul Universității Politehnica din Timișoara și cu Librăria Cărtureşti.

Filmele sunt proiectate cu sprijinul Goethe-Institut.