Cursuri pentru adolescenți

Cursul nostru de conversație în limba germană special conceput pentru adolescenți între 12 și 15 ani se adresează tinerilor cu cunoștințe elementare, care doresc să se inițieze în limba germană jugendkurs_Karuselpentru o dezvoltare continuă, un posibil schimb de experiență în timpul liceului sau un studiu ulterior într-o țară vorbitoare de limba germană.

Cursul se desfășoară pe parcursul a 4 săptămâni și presupune două întâlniri săptămânale de câte 90 de minute în cadrul cărora adolescenții vor fi inițiați în limba și cultura germană prin intermediul jocurilor și exercițiilor interactive. De asemenea ei vor fi încurajați să utilizeze limba germană în mod independet și să se poată exprima în situații autentice.

Domeniile principale de experiență ale adolescenților, precum școala, timpul liber, hobby-urile, familia și prietenii constituie nucleul cursului. În acest fel tinerii vor avea posibilitatea de a-și dobândi mai ușor cunoștințele de limba germană. Aceste teme vor fi corelate și completate cu informații din cultura spațiului german. Subiectele sunt elaborate după cerințele Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi.

Pentru informaţii suplimentare vă invităm să ne contactaţi fie telefonic la 0256 40 70 58 fie prin e-mail la adresa info@ccgtm.ro.