Noaptea Albă a Galeriilor

Vineri, 30 septembrie 2016 e “noaptea cea mare”. E timpul pentru un eveniment cultural impresionant, o întâlnire cu arta și cultura într-un mod inedit, eveniment care se desfășoară în paralel în 10 orașe din România printre care și Timișoara. Mii de oameni din toată țara vor participa la cea de-a zecea ediție a Nopții Albe a Galeriilor, vor experimenta și descoperi arta într-o atmosferă specială.

Noaptea Albă a Galeriilor, proiect organizat și inițiat de Asociația Ephemair, își extinde programul nocturn în galerii de artă, spații alternative, hub-uri creative și instituții culturale. O noapte culturală în care vom descoperi împreună – de pe hartă, în realitate, cele mai noi tendințe artistice de pe scena artistică locală și internațională.

Evenimente: proiecții de film, expoziții, vernisaje, spectacole, tururi ghidate de galerii, spectacol de dans contemporan și multe altele. Noaptea Albă (și lungă) a Galeriilor începe vineri, la ora 19 și se va încheia spre dimineață.

Centrul Cultural German este prezent și el în programul Nopții Albe a Galeriilor. Puteți vizita expoziția Arno Fischer de la Muzeul Temporar de Artă Contemporană, expoziție organizată de Centrul Cultural German în colaborare cu Goethe – Institut București și Institutul pentru Relații Externe (ifa). Muzeul va fi deschis publicului între orele 19.00 și 24.00.

Programul complet al evenimentelor (și multe alte detalii) îl găsiți aici:

https://www.facebook.com/events/682567435229845/?active_tab=posts

http://www.noapteagaleriilor.ro/

harta-nagdesfasurator-orar