Bega Bulevard

03 și 04 septembrie 2016, orele 10.00 – 20.00 | Malul BegăiTorok

Centrul Cultural German Timișoara va fi și anul acesta prezent la Festivalul Bega Bulevard cu un stand informativ, unde cei interesați sunt aștepați cu drag pentru a răsfoi cele mai noi cărţi și reviste, dar şi pentru a afla oferta de cursuri și evenimente a Centrului din această toamnă.

Iar pentru că ne gândim întotdeauna și la cei mici, le-am pregătit pe lângă diverse jocuri didactice, menite să îi apropie de limba și cultura germană într-un mod creativ și un workshop sub îndrumarea surorilor Török, actrițe la Teatrul German de Stat Timișoara.

“Teatro-Aventura” este un atelier prin care surorile Török își propun îmbunătățirea atenției, dicției și creativității copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani prin intermediul jocurilor de tip aventură și descoperire. Copiii vor fi însuflețiți să se exprime spontan și curajos prin diverse exerciții teatro-pedagogice ce îmbină jocurile de creativitate cu cele de dicție. Cei mici sunt așteptați la atelierul “Teatro-Aventura” la standul nostru:

 

sâmbătă, 3.09: orele 14.00-15.00

duminică, 4.09: orele 14.30-15.30