Street Delivery 10: Handwerk!

Afis-general-StreetPerioada 10-12 iunie 2016 este rezervată pentru Street Delivery Timișoara. Aflat la cea de-a X-a ediție, evenimentul urban de arhitectură și arte se va derula în acest an în zona Traian, străzile Dionisie Linția și Episcop Iosif Lonovici fiind destinate arhitecturii și sportului, iar Parcul Poporului, concertelor, atelierelor și pieselor de teatru.

Tema în jurul căreia se concentrează activitățile acestei ediții este Street Delivery Meserie!

Și noi vom meșteri, însă nu cu ciocanul, ci cu dicționarul: Vă așteptăm în Parcul Poporului pentru o inițiere în meșteșugul cuvintelor. Totodată, vă invităm să vă relaxați alături de noi, răsfoind prin reviste, ziare și cărți germane de actualitate. Sâmbătă de la ora 11.30 până la ora 19.30 vă stăm la dispoziție.

La Street Delivery se adună în fiecare an oameni din diferite colțuri ale orașului care creează lucruri în comunitățile lor și care, împreună, prin munca lor de zi cu zi, schimbă lumea — bucată cu bucată, șurub cu șurub, stradă cu stradă.

Timp de trei zile construim punți între meseriași vechi și noi pentru un schimb de tehnici și viziuni din care să iasă scântei. Integrăm instrumente, contopim cunoștințe și inventăm noi moduri de interacțiune cu obiecte și meserii pe care nu le putem.

Mai multe detalii despre programul din acest an găsiți aici:

https://www.facebook.com/events/1262982753726905/