După amiază de jocuri: „Scotland Yard“

Scottland Yard f

Mister X pe fugă: Criminalul s-a ascuns în Londra. Scotland Yard a început urmărirea și a dat cazul celor mai iscusiți cinci detectivi. Nu mai rămâne mult timp. În 45 de minute trebuie să-l găsească pe Mister X și să-l aresteze. Singurul indiciu sunt biletele sale de călător. Însă unde mai exact în Londra le-a folosit?

Vă invităm miercuri, în data de 9 martie, să ne jucăm împreună Scottland Yard. De la ora 16.00 puteți să vă încercați talentul de detectiv sau să jucați rolul lui Mister X, care reușește tot timpul să fie cu un pas înaintea celor de la Scotland Yard. Nu va fi ușor, deoarece străzile Londrei formează un labirint. Criminalul poate să fie oriunde în metropolă. Odată ce l-ați descoperit, va trebui să vă păstrați calmul. Ca Mister X să nu scape din nou, trebuie să încercuiți cartierul și să reconstituiți calea de evadare.

Scotland Yard de Ravensburger a fost numit în 1983 jocul anului și s-a vândut până în 2003 de peste 4 milioane de ori. Veniți să aflați de ce Scotland Yard este atât de popular! Aici puteți vedea instrucțiunile jocului.

Iar dacă doriți să plecați acasă cu cărți sau CD-uri, puteți să vă înscrieți și la Biblioteca Centrului Cultural German.