Petrecere: Surprinde-l pe ursul polar chiar de ziua lui!

Anita Ritenour

Nu-l mai căutați! Fram, ursul polar e la noi: În 27 februarie este ziua „uriașului alb“, iar noi îi pregătim o petrecere surpriză deja în 25 februarie. Vă așteptăm în biblioteca noastră de la ora 16.30, ca să sărbătorim împreună. Supraviețuirea ursului polar este în pericol. Ca să nu fie singur, o să îi decupăm împreună prieteni noi sau poate chiar o prietenă nouă.

Dar atenție! Ursul polar este foarte timid și nu se arată decât celor care îl cunosc cel mai bine. De aceea organizăm și un quiz, ca să aflăm de la voi cât de bine îl cunoașteți. Dar nu vă panicați, deoarece vă ajutăm cu răspunsurile. Până la petrecerea surpriză publicăm pe pagina noastră de Facebook informații despre sărbătoritul nostru. Iar de ziua lui o să ne uităm și la un desen animat, plin de suspans, în care eroul principal nu este nimeni altul decât ursul nostru polar.

Surprize nu îl așteaptă doar pe urs, ci și pe voi și familiile voastre – am pregătit ceva special. Deja aștepăm să decupăm împreună și să mâncăm biscuiții favoriți ai ursului polar. Vă întrebați care sunt aceștia? Ei bine, haideți în 25 februarie la Centrul Cultural German și veți afla.

Și asta nu este tot : În biblioteca noastră avem numeroase cărți, CD-uri și DVD-uri cu și despre ursul polar și alte animale. Dacă aveți între 6 și 10 ani, și încă nu dețineți un permis de conducere, rugați-i pe mama sau pe tata, pe bunica sau pe bunicul, să vă aducă la petrecerea noastră surpriză pentru ursul polar.