Recomandare: „Bastion. Festival de teatru independent”

Afis BastionAsociația „Teatru pentru Tine” organizează „Bastion. Festival de teatru independent”. Evenimentul va avea loc între 13 și 15 noiembrie la Timișoara, iar spectacolele se vor ține exclusiv în încăperile Bastionului Maria Therezia.

Spectatorii vor avea ocazia de a-i vedea pe actorii timișoreni îndrăgiți de public, de data aceasta în contextul unor producții independente. „Bastion. Festival de teatru independent” va fi unul al premierelor, dat fiind faptul că toate cele 4 piese din festival sunt jucate în premieră. De asemenea, una dintre piesele jucate în festival este „Frica cosmică, sau ziua în care Brad Pitt a făcut paranoia”, un spectacol citit în festivalul de teatru lectură „Dramalogue” din octombrie. În cadrul festivalului, însă, spectacolul va fi montat în întregime, tot de către regizorul timișorean Ion Ardeal Ieremia.

Proiectul este finanțat de către Primăria Municipiului Timișoara și AFCN, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara.

Biletele la fiecare eveniment costă 15 lei și pot fi achiziționate înainte de spectacol, din locațiile aferente.

Mai multe detalii: www.teatrupentrutine.ro/festivalbastion | www.facebook.com/festivalbastion