„Biblioteci în aer liber” la Street Delivery

Bibliothek, Freien, Kinder, BücherÎn 12 și 13 iunie 2015, iubitorii de activităţi în aer liber şi de lectură sunt așteptați pe bulevardul C.D. Loga și în curtea interioară a Institutului Francez Timișoara, la o nouă ediție a „Bibliotecilor în aer liber”, în cadrul Street Delivery – un eveniment-manifest de urbanism, arhitectură şi arte care îşi propune recuperarea peisajului urban de către pietoni şi comunitate.

Biblioteca Centrului Cultural German Timişoara şi Mediateca André François a Institutului Francez Timișoara invită publicul să răsfoiască reviste, cărţi, benzi desenate şi poveşti în limbile franceză şi germană, să asculte muzică şi să descopere oferta de filme artistice şi documentare a mediatecii. Cei mai mici dintre cititori se vor bucura de un spaţiu special amenajat pentru lectură, desen şi jocuri, unde vor putea asculta poveşti sau participa la ateliere distractive de franceza si germana.

Prin această acţiune, organizatorii doresc să promoveze biblioteci moderne, să atragă publicul spre lectură şi să şteargă imaginea perimată a bibliotecii şi a bibliotecarului. Veți putea participa la o tombolă şi câştiga abonamente, cărţi și reviste în limba germană şi franceză. De asemenea, puteți deveni posesorul unui Card Confluența Culturilor, care vă aduce timp de un an de zile gratuitate la biblioteca noastră, la mediateca Institutului Francez şi diferite reduceri la mulţi alţi parteneri din diverse domenii de activitate.

Vă așteptăm cu drag la Street Delivery în perioada 12 – 14 iunie 2015. Mai multe informații despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook „Street Delivery Timisoara”.

Program Street Delivery #9_1

Program Street Delivery #9_2