Limba română

PrintOferim cursuri de limba română pentru începători şi avansaţi, care se pot desfăşura individual sau în grupe de maxim 6 cursanţi. Cursurile se caracterizează printr-o abordare comunicativă a situaţiilor cotidiene, precum şi prin materiale de actualitate cu conţinut adaptat nevoilor cursanţilor.

La cerere, cursurile pot conţine vocabular tematic din următoarele domenii: medical, tehnic, construcţii, juridic şi pedagogic.

Cursuri standard

Un modul se întinde pe durata de cinci săptămâni cu câte patru unităţi didactice pe săptămână (o unitate didactică = 45 de minute). Începerea cursului precum şi orarul se stabilesc individual.

Cursuri intensive

Cursurile intensive au loc la cerere pe tot parcursul anului. Astfel cursanţii pot asimila  cunoştinţele de limba română într-un ritm mai alert.

Cursuri pentru firme

Vă oferim cursuri de limba română pentru angajaţii firmei dumneavoastră. Cursurile se pot desfăşura la sediul nostru sau al firmei. Ritmul de predare-învăţare se stabileşte de comun acord.

Înscrieri

Înscrierile pentru curs se fac personal la sediul nostru. Nivelul potrivit cursanţilor noi (cu excepţia începătorilor) se stabileşte în urma unui test scris şi oral. Testul este gratuit şi durează aproximativ 45 de minute.

Informaţii suplimentare:

Karina Gheorghe 

Coordonator departament cursuri

E-Mail: k.gheorghe@ccgtm.ro 

Telefon:  +40 (0)256 40 70 58

Fax: +40 (0)256 40 70 59