Anunț: Curs limba germană pentru adolescenți (13 – 15 ani)

Centrul Cultural German Timișoara se străduiește să conceapă în mod regulat noi oferte în domeniul cursurilor de limba pentru copii, adolescenți și adulți, pentru a veni astfel în întâmpinarea cererii și necesității clienților și vizitatorilor săi. Pentru a satisface solicitările din categoria cursurilor pentru adolescenți, am dori să-i oferim și grupei de vârstă între 13 și 15 ani posibilitatea de a-și însuși limba germană într-un mediu propice.

Cursul pentru începători începe în data de 20 aprilie 2015 și are o durată de 10 săptămâni. În ședințele de câte 90 de minute, care vor avea loc de două ori pe săptămână, adolescenții vor fi inițiați în limba și cultura germană cu ajutorul jocurilor și exercițiilor interactive. Ei vor fi încurajați să utilizeze limba germană în mod independet și să se poată exprima în situații autentice. Ultima ședință are loc în 26 iunie.

Părinții sau tutorii pot să-și înscrie copiii la cursul de limba germană în perioada 6 – 17 martie 2015 între orele 12.00 și 18.00 la sediul CCG. Pentru informaţii referitoare la orar vă invităm să ne contactaţi fie telefonic la 0256 40 70 58 fie prin e-mail la adresa info@ccgtm.ro