Bursă în Germania și cursuri gratuite la CCG

Toți cei care doresc să își îmbunătățească cunoștințele de limbaTypisch deutsch2 germană, dar și cei care doresc să se familiarizeze cu această limbă au posibilitatea să câștige două cursuri gratuite de limba germană în cadrul Centrului Cultural German din Timișoara. În acest caz este vorba despre cursuri standard, la care cei doi câștigători se vor putea înscrie în modulul octombrie – decembrie 2014. În prețul cursului nu sunt incluse manualele de curs, pe care câștigătorii și le vor putea achiziționa la înscriere. Toți cursanții Centrului Cultural German Timișoara au pe perioada cursului acces gratuit la biblioteca Centrului, de unde își pot împrumuta cărți de lectură corespunzătoare cu nivelul de învățare al limbii, materiale de exersare, reviste, cărți audio și multe alte tipuri de materiale, care să îi ajute în dezvoltarea vocabularului și în exersarea limbii germane.

Centrul Cultural German Timișoara împreună cu Goethe-Institut București se bucură să ofere în cea de-a doua jumătate a anului o bursă pentru o persoană care dorește să își îmbunătățeasGoethe-Siegelgruencă cunoștințele de limba germană. Bursa se adresează cursanților Centrului care deja dețin cunoștințe anterioare de limba germană și doresc să și le aprofundeze. Este vorba despre o bursă integrală pentru un curs intensiv de patru săptămâni la un Goethe-Institut în Germania care include atât cazarea și masa cât și taxa de curs și cheltuielile de transport. Oferta completă de cursuri intensive oferite de Goethe-Institut în Germania și locurile de desfășurare ale acestora se pot găsi aici.

Cei interesați de unul dintre premiile oferite sunt rugați să ne trimită un scurt eseu (maxim o pagină) cu tema “Tipic nemțesc!“.

Pentru bursa în Germania vă rugăm să ne trimiteți eseurile exclusiv în limba germană.

Eseurile și datele de contact ale participanților (nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon) se pot trimite prin e-mail la adresa info@ccgtm.ro, prin fax (+40 256 407059) sau prin poștă până cel târziu în 30 iulie 2014.

Câștigătorii vor fi anunțați la începutul lunii august.