Curs online: de la 0 la A1 în timp record!

Deutschkurse OnlineDoriți să faceți progrese semnificative în învățarea limbii germane în cel mai scurt timp și să hotărâți individual locul de studiu? Noi avem soluția ideală pentru necesitățile dumneavoastră. Cu noua ofertă online a Centrul Cultural German Timișoara puteți accesa de îndată prin intermediul calculatorului sala virtuală de curs și să începeți studiul de limba germană într-un grup restrâns (minim 3 și maxim 6 cursanți) sub îndrumarea cadrelor noastre didactice competente.

Pe toată durata cursului veți fi asistat de către tutorele dumneavoastră personal. Prin mediul de lucru plăcut și orientat către utilizator, oferit de către platforma digitală a Centrului Cultural German Timișoara, aveți posibilitatea de a dobândi cunoștințele de limba germană în mod sistematic. Fazele de prezența, care au loc o dată la două săptămâni la sediul CCG, vă oferă posibilitatea să clarificați personal cu tutorele dumneavoastră eventualele neclarități apărute pe parcurs. La finalizarea cursului veți susține un examen în vederea obținerii unui certificat recunoscut pe plan internațional.

Condițiile de participare la cursul online sunt: un calculator cu conexiune foarte rapidă la internet, dotat cu căști audio, microfon și cameră web precum și un cont de e-mail administrat în mod activ.

Următoarea perioadă de înscrieri va fi publicată în curând. Pentru informații suplimentare vă invităm să ne contactați telefonic la 0256 40 70 58 sau să ne trimiteți un e-mail la adresa info@ccgtm.ro.