Germană online

Fie că doriți să vă dedicați studiului de limba germană înainte sau după programul de lucru, fie că doriți să-l integrați în pauza de masă – cu oferta de cursuri online a Centrului Cultural German Timișoara puteți accesa foarte ușor prin intermediul calculatorului sala noastră virtuală de curs și să vă îmbunătățiți cunoștințele de limba germană sub îndrumarea cadrelor noastre didactice competente fie într-un curs individual sau într-un grup organizat.

Teaser-OnlinePrin mediul de lucru plăcut și orientat către utilizator oferit de către platforma digitală a Centrului Culural German Timișoara participanții au posibilitatea de a dobândi cunoștințele de limba germană în mod sistematic și în concordanță cu nivelurile lingvistice definite în Cadrul Comun European de Referință. Calitatea predării este confirmată de statutul nostru de partener acreditat în domeniul cursurilor de limba germană şi centru de examinare al Goethe-Institut.

Condițiile de participare la cursul online sunt un calculator cu conexiune foarte rapidă la internet, dotat cu căști audio, microfon și cameră web precum și un cont de e-mail administrat în mod activ. În cazul cursurilor individuale data începerii cursului este posibilă oricând. La formarea unui curs într-un cadru organizat (maxim 6 participanți) data începerii cursului este stabilită de Centru. Durata unui curs este de cinci săptămâni și cuprinde trei întâlniri săptămânale à 90 de minute.

Oferta online a Centrului Cultural German Timișoara a fost elaborată în 2013 cu sprijinul Consulatului Republicii Federale Germania din Timișoara din fondurile Ministerului Afacerilor Externe Germania.

Cei interesați să urmeze un curs online se pot înscrie fie via e-mail la info@ccgtm.ro. Informații suplimentare despre cursurile online cât și despre taxa de curs și modalitățile de plată găsiți pe www.ccgtm.ro. Platforma online a Centrului o puteți accesa întrând pe https://ccgtm.moodle.ro.