Biblioteci în aer liber

În 14-15 iunie 2013, iubitorii de activităţi în aer liber şi de lectură sunt aşteptaţi în Piaţa Unirii, la cea de-a treia ediţie a „Bibliotecilor în aer liber”, de data aceasta în cadrul Street Delivery

Freilichtbibliotheken1Biblioteca Centrului Cultural German Timişoara şi Mediateca André François a Institutului Francez invită publicul să răsfoiască reviste, cărţi, benzi desenate şi poveşti în limbile franceză şi germană, să asculte muzică şi să descopere oferta de filme artistice şi documentare a mediatecii. Cei mai mici dintre cititori se vor bucura de un spaţiu special amenajat pentru lectură, desen şi jocuri, unde vor putea asculta poveşti sau participa la ateliere distractive de franceza si germana. Bibliotecile îşi vor întâmpina cititorii între orele 11-20.

Prin această acţiune, organizatorii doresc sa promoveze biblioteci moderne cu fonduri actualizate, să atragă publicul spre lectură şi să şteargă imaginea perimată a bibliotecii şi a bibliotecarului. Pentru cei care doresc să îşi facă un abonament, în perioada 14-15 iunie, se oferă o reducere de 20% la achiziţionarea unui abonament Cardul Confluenţa Culturilor, valabil 1 an la ambele biblioteci plus alte beneficii la 20 de parteneri culturali.

Puteţi de asemenea participa la o tombolă şi câştiga abonamente, cărţi şi reviste în limba franceză şi germană.