Lectură pentru copii cu Thommi Baake

Copiii între 6 și 11 ani sunt invitați sâmbătă, 8 decembrie 2012, la ora 10, de către Centrul Cultural German şi librăria germană „Am Dom“  la o lectură în limba germană cu autorul şi actorul german Thommi Baake. Lectura va avea loc la librăria „Am Dom“, str. Matei Corvin/Piaţa Unirii nr. 11.

Thommi Baake, autor de cărţi pentru copii, va citi în limba germană poveşti cu aventuri din prima sa carte „Erwin und die Leuchtgiraffen“(„Erwin şi girafele strălucitoare”), dovedindu-şi în același timp și talentul actoricesc. Astfel vom afla cum Erwin şi girafele strălucitoare păcălesc un proprietar rău şi găsesc o comoară. Zburăm împreună cu Mona şi Michael pe un balaur la vrăjitorul Srideldibutsch. Ne jucăm alături de troli, de Stina şi de Tim în oraşul uitat şi misterios al trolilor. Suntem pe mare cu Per şi căpitanul “picior de plastic”, căutând împreună cu prinţesa Jasenka apa vieţii. Ne scufundăm într-o lume interesantă, imaginativă şi distractivă a personajelor şi aventurilor din poveştile lui Thommi Baake. 

Thommi Baake este actor de comedie şi autor de cărţi pentru copii. În 2010 a publicat prima sa carte „Erwin und die Leuchtgiraffen“, iar în 2012 a urmat „Die Rückkehr der Leuchtgiraffen“(„Întoarcerea girafelor strălucitoare“).

 

Mai multe informații găsiți la adresele:

http://www.thommibaake.de/ 

http://www.thommiskinderkiste.de/