Dezbaterea Touch Me Not – Politicile Corpului la Timișoara

Vineri 27, la invitația Universitatea de Vest din Timișoara, în cadrul Săptămâna de inițiere la UVT, echipa controversatului film TOUCH ME NOT – câștigătorul Ursului de Aur la Berlinale – Berlin International Film Festival – invită publicul tânăr din mediul universitar la o călătorie de auto-cunoastre: despre intimitate, relația cu propriul corp și modul în care ne raportăm la Celălalt, despre capacitatea noastră de empatie.

Alături de protagoniștii-cheie ai filmului, pasionați activiști pentru drepturile omului din Europa și regizoarea filmului Adina Pintilie, va invitam la un dialog despre subiecte acute precum: corpul devenit „câmp de luptă“ pentru ideologii, intimitatea și dizabilitatea, drepturile femeii și egalitatea de gen, libertatea personală și curajul de fi tu însuți, frumusețea diferită de norme.

Dezbaterea va fi moderată de Mugur Daniel Ciumageanu, psihoterapeut si lector univ. dr. la Universitatea de Vest din Timișoara, Director Programe de Formare @ Asociația Română de Terapie Comportamentală și Cognitivă (ARTCC).

O întâlnire transformativă între studenți si comunitățile vulnerabile vizate de film: despre diversitate, incluziune, despre respectul pentru Celălalt și posibilitatea schimbării de mentalități.
═════════════════════════
Intrarea se va face pe bază de rezervare prin Eventbook:
http://bit.ly/Rezervari_Dezbatere_Timisoara

Dezbaterea va avea loc in limba engleza, și va beneficia de traducere simultană.

Pentru mai multe detalii despre accesați pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1354254281398240/