FilmparaDE: Amelie aleargă

Centrul Cultural German Timișoara vă invită la o nouă proiecție în cadrul seriei de filme germane „FilmparaDE”. Va fi difuzat fimul Amelie aleargă.

Tânăra Amelie suferă de astm și este deja sătulă de boală. E supărată pe Dumnezeu și pe lume, dar mai în ales pe părinți și medici. După un atac grav, este trimisă în Tirolul de Sud; Amelie ar trebui să urmeze un program de recuperare într-o clinică specială. Dar pentru ea terapia e un fel de teroare așa că fuge în munți. Tânărul Bart i se alătură, e un partener încăpățânat și de ajutor. In timp ce ea e căutată peste tot, Amelie, cu sprijinul lui Bart, ajunge la țel, în vârful unui munte.

Proiecția va avea loc în ceainăria librăriei Cărturești (Str. Mercy, nr. 7), unde vă așteptăm cu drag în data de 14 februarie de la ora 18:30. Filmul va fi prezentat în limba germană cu subtitrare în limba engleză. Intrarea este liberă.

Seria de filme germane „FilmparaDE“ este organizată de Centrul Cultural German Timișoara în colaborare cu lectoratul DAAD din cadrul Universității Politehnica din Timișoara și cu Librăria Cărtureşti.