FilmparaDE: 4 regi

1 martie 2018 | 18.30 | Ceainăria Cărturești (Mercy-Str. Nr. 7)

Centrul Cultural German Timișoara vă invită la o nouă proiecție în cadrul seriei de filme germane „FilmparaDE”. Va fi prezentat filmul regizoarei Theresa von Eltz, „4 Regi” (2015).

„Crăciunul, sărbătoarea păcii, sărbătoarea familiei. Nu și pentru Lara, Alexandra, Timo și Fedja, nu și pentru doctorul Wolf, cel care îi are în grijă pe cei patru în clinica de psihiatrie pentru adolescenți . Sesiunile de terapie intensivă au o concuzlie clară: cauzele conflictelor cu care se confruntă adolescenții sunt în primul rând familiile lor. Crăciunul petrecut la psihiatrie are părți bune și rele  – și, în ciuda unei concluzii amare, lasă loc de speranță.”

 Proiecția va avea loc în ceainăria librăriei Cărturești (Str. Mercy, nr. 7), unde vă așteptăm cu drag în data de 1 martie de la ora 18:30. Filmul va fi prezentat în limba germană cu subtitrare în limba engleză. Intrarea este liberă.

Seria de filme germane „FilmparaDE“ este organizată de Centrul Cultural German Timișoara în colaborare cu lectoratul DAAD din cadrul Universității Politehnica din Timișoara și cu Librăria Cărtureşti.

Filmele sunt proiectate cu sprijinul Goethe-Institut.