Paris – Berlin: Electronic Winter Night

Paris – Berlin: o călătorie nocturnă și electrizantă, la început de iarnă, în compania unor DJ francezi și germani. Pentru a sărbători sfârșitul unui an intens și bogat în colaborări, Institutul Francez și Centrul Cultural German din Timișoara vă invită sâmbătă 9 decembrie la D’arc The Bar. Ambianța va fi asigurată de un line up special : Phil Evans (DE), Cosmo Vitelli (FR), Dj Sundae (FR). Warm Up: Angel (SouledOut) (RO). Intrarea este liberă.

Careiera lui Phil Evans a început la Mainz, ca warm up DJ în diferite cluburi studențești. Pasiunea lui pentru muzica house și techno a înflorit când a început să frecventeze Freebase și să iasă în cluburile din Frankfurt, în special în clubul Robert Johnson. Phil conduce GOSU, un magazin de discuri și casa de discuri împreună cu Manuel Schatz. De asemenea e co-owner al casei de discuri Records împreună cu partenerul său de producție și DJ, Markus Sommer.

Cosmo Vitelli e mai mult un copil indie decât un clubber, acesta a cântat la chitară în ținute rock până când descoperă că e mai distractiv să se joace cu un 4-track recorder și un sampler. Din dorința de a rămâne independent, își crează propriul label, “I’m a Cliché”, în 2004. Când nu e pe străzile din Belleville (Paris), poate fi găsit animând împreună cu DJ Sundae ”No Weapon is Absolute”, un show lunar la Rinse FM, sau călătorind în jurul lumii, cântând solo și satisfăcându-și astfel apetitul de globbe-digger. Fugind întotdeauna de rutină, Cosmo Vitelli s-a mutat la Berlin, unde pregătește un nou EP care va apărea în curând.

DJ SUNDAE DJ, designer, label manager, Sundae are profilul-tip al amatorului de artă curios, al colecționarului sensibil și deschis. A scos până acum mai multe discuri psyche-folk, disco-rock și remix-uri la casele sale de discuri (Hollie Records sau Idle Press). Ca DJ, îl putem găsi alături de Harvey, Weatherall, Red Axes…. sau la festivaluri precum Worldwide, sau la Salon des Amateurs. De asemenea, este în fiecare lună la emisiunea “No Weapon Is Absolute” alături de Cosmo Vitelli.