Festivalul Plai 2016

Poesie Spiel10 și 11 septembrie 2016, orele 12.00 – 19.00 | Muzeul Satului Bănățean

Centrul Cultural German Timișoara va participa și anul acesta la Festivalul Plai, iar de data aceasta am pregătit un program ceva mai animat decât în anii precedenți. Vom veni cu un singur gând la ediția a XI-a a Festivalului Plai: să ne distrăm copios alături de voi.  Am pregătit tot felul de jocuri în aer liber pentru adulți și copii. Unele dintre acestea necesită îndemânare, altele spirit de echipă. Un lucru le au toate în comun: sunt antrenante și foarte distractive.

Pentru cei care preferă jocurile mai „așezate“ vom aduce și două boardgame-uri foarte îndrăgite: Dixit și Camel Up.

Vom pregăti și un colțișor de relaxare: bibilioteca în aer liber, unde veți putea răsfoi în liniște o carte sau o revistă în limba germană.

Pe perioada celor două zile, sâmbătă între orele 12.00 – 19.00, și duminică între orele 12.00 – 16.30, orice participant se va putea înscrie la Tombola Cultura Plus. Extragerea va avea loc duminică la ora 17.00. Primii trei câștigători vor primi un voucher pentru un Card Cultura Plus, pe care îl vor putea ridica de la Biblioteca Centrului Cultural German. Programul complet al activităților îl puteți găsi aici.

Save

Save

Save

Save