Labyrinth Theater Asylum

Labirint

Cafékultour vă oferă în acest an și un spectacol de teatru participativ datorită companiei de teatru Labirint Asylum. Joi, 21 aprilie, între orele 18 și 22 puteți deveni un personaj în spectacolul experiment. Evenimentul va avea loc în Cuib d’Arte.

Teatrul Senzorial Labirint este o manifestare artistică ce presupune o interacţiune directă şi constantă cu spectatorul, un îndemn la introspecţie asupra naturii şi emoţiilor umane, este o formă de teatru interactiv, senzorial, experimental, în care fiecare spectator este invitat să treacă pe rând printr-o experiența unică, un traseu inițiatic.

Astfel, o dată la fiecare 5 minute, câte un spectator va intra în spectacol trecând printr-o serie de momente artistice în diferite spaţii şi încăperi. Pe tot parcursul traseului doi spectatori nu se vor întâlni niciodată, fiecare fiind personajul principal din poveste.

Teatrul Labirint Asylum a apărut prima oară în 2014 pe plaiurile Sibiului ca o soluție la o problemă ce se află pretutindeni. Scopul este ca prin intermediul spectacolului să se vindece și să restabilească legătura naturală dintre fiecare spectator cu sinele și prezentul lui. După 7 spectacole și sute de spectatori care au trecut pragul Azilului și s-au lăsat conduși de simțuri în Sibiu, compania s-a extins să ofere timișorenilor o sursă constantă de teatru experimental, având la activ mai multe spectacole, fiecare atingând diferite teme sociale, dar și probleme din viața omului modern.

Această formă de teatru permite oricărei persoane implicarea în spectacol, indiferent de pregătirea profesională; astfel că dupa fiecare reprezentaţie, spectatorii doritori să ni se alature sunt invitati să participe la un atelier iniţiatic în urma căruia vor dobândi aptitudinile şi cunoştintele necesare pentru a fi actori în spectacolele de teatru labirint.

Accesul se face exclusiv pe baza rezervării anticipate la hello@asylumlabyrinth.ro.

Cafekultour 2016