Hit Your Lights! Nyktalop Mélodie și DJ K-LU

Hit light

Institutul Francez Timișoara vă invită sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 23 în club Daos pentru spectacolul grupului francez Nyktalop Mélodie. Iar după show-ul francezilor la un concert DJ K-LU.

Înfiinţaţi în mai 2001 la Poitiers, Nyktalop Mélodie dezvoltă o activitate de mediere în jurul creaţiei vizuale şi sonore, prin difuzarea, producerea şi transmisia sa.

Filme, performance-uri audio-video, cine-concerte, experimente sonore şi vizuale – acestea fac parte în mod constant din show-urile lor.

Nyktalop Mélodie contribuie prin in-termediul producţiilor lor audio-video la crearea de opere transversale şi atipice, prin colaborări cu alţi artişti din domenii diferite (cinema, video, fotografie, desen, arte digitale etc).

Seara electro-luminoasă  „Hit your lights!“ pe care o propun în cadrul Cafékultour este un performance dansant , muzică de pe vinil, proiecții live, mapping, sample-uri de 16mm, însoţite de un mix DJ electroclash, şi care se bazează pe interacţiunea cu publicul, printr-un light-painting live.

Vor fi prezenți la Timișoara: Stéphane Le Garff, Pauline Bonnaud și Valentin Agrapart.

K-LU

K-lu este un dj și producător din Timișoara atașat de genuri muzicale ca: funk, hip hop și breaks.

Având un stil unic, bazat pe tehnici de turn-tablism, iese ușor în evidenţă prin seturile sale dinamice presărate cu diverse momente speciale menite să aducă un plus de bună dispoziţie pe ringul de dans.

Face parte din mai multe proiecte și trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz, pe scena Filarmonicii din Timișoara sau în afara ţării.

Un plus de noutate îl reprezintă show-urile audio- video precum și apariţia primului său album intitulat ”Chestii, socoteli”.

Cafekultour 2016