Arta Pârțului

Dali

Arta Pârțului – o comedie de esență tare. O satiră necruţătoare a flatulenţei ipocrito- politice ce transgresează epocile. Este un discurs ironic la adresa politicului şi a societăţii pline de prejudecăţi şi false moralităţi.

Actorul Levente  Kocsárdi vă invită la acest one-man-show regizat de el și cu muzică compusă de el pentru spectacol. Comedia va fi jucată în Club 30 duminică, 24 aprilie, de la ora 19.

Comicul spectacolului este… emanat de încercarea contelui De La Trompette de a-şi învăţa publicul să sfideze prejudecăţile societăţii şi să dea pârţuri cât mai sănătoase, cu bun gust, eleganţă şi muzicalitate, ba chiar ridică această nevoie zilnică la rang de artă şi filosofie.

Dacă discursul contelui ar fi fost despre discriminare, rasism, spectacolul ar fi fost dramatic, însă fiind vorba de intoleranţă faţă de pârţ, totul este prezentat într-o cheie comică, astfel prin umor mesajul e mai uşor de acceptat de către public.

Este un profesor nebun, înnebunit probabil din cauza crizei financiare, profesor care a fugit de la azil, se strecoară într-un bar, prezentând publicului o conferinţă artistică despre pârţ. Va fi găsit şi dus înapoi la azil.

Contele De La Trompette este un Don Quijote al secolului XXl, un intelectual nebun care caracterizează societatea după cum îşi asuma sau îşi ascunde pârţurile şi care a ales imposibila misiune de a învinge prejudecăţile societăţii faţă de pârţ.

Inaugurare instalație teatrală creată de scenograful Mihai Donici.

Eveniment propus de asociația culturală Arte-Factum. Intrarea este liberă.

Cafekultour 2016