Partener la Festivalul Internațional de Film Timishort

Timishort2015_Poster_WEB_v2Festivalul Internațional de Film Timishort a pregătit timișorenilor un sfârșit de săptămână plin de scurtmetraje! Proiecțiile vor avea loc între 15 și 18 octombrie la Cinematograful Timiș, AMBASADA și Sala 2 a Teatrului Național Timișoara. Gala de deschidere va avea loc joi, 15 octombrie, la Cinema Timiș, începând cu ora 19.00. Programul complet al festivalului este disponibil pe www.timishort.ro.

Peste 100 de scurtmetraje din România și din toata lumea vor concura pentru premiile Timishort. Competițiile reunesc regizori din peste 20 de țări care vor lua parte la proiecții și vor răspunde la întrebările publicului. Decernarea premiilor va avea loc duminică de la ora 20.00, la Cinema Timiș, când vor fi proiectate încă o dată filmele câștigătoare din cadrul competiției naționale, internaționale și Videorama – secțiunea filmelor experimentale.

Festivalul Internațional de Film Timishort este organizat de Asociația Română a Filmului Independent, cu suportul Primăriei, al Consiliului Local Timișoara și al Centrului Național al Cinematografiei, în parteneriat cu Centrul Cultural German Timișoara, Institutul Cultural Polonez, fiind susținut de AMBASADA, DIGI si Huawei.

Pentru mai multe detalii urmăriți www.timishort.ro!