Workshop de body percussion și stand informativ în cadrul Festivalului PLAI

Centrul Cultural German Timișoara participă anul acesta cu un workshop de body percussion și cu un stand informativ la Festivalul PLAI, care va avea loc în al doilea weekend din luna septembrie la Muzeul Satului Bănățean.

part-cultural 300x250Workshopul se va desfășura sâmbătă, 13 septembrie, între orele 16 și 18 și duminică, 14 septembrie, între orele 14 și 16. Îndrumătorul workshopului va fi Stephan Pankow, muzician și pedagog muzical  din Dresden. Marea pasiune a lui Stephan este muzica. El experimentează muzical, cântă diferite genuri de muzică în diverse formații și susține workshopuri de ritmică și bodypercussion.

Acesta va prezenta în cadrul workshopului mișcări de body percussion și concepte de dezvoltare a unor ritmuri, dar va analiza și diferite stiluri de muzică. Mai multe puteți afla vizionând următorul video: https://www.youtube.com/watch?v=PxTd1FxNG7k

© www.stephanpankow.de
© www.stephanpankow.de

Workshopul se adresează celor care sunt pasionați de muzică și ritm, dar și celor care doresc să învețe această artă nouă. Numărul maxim de participanți este de 15 persoane.

Înscrierile se pot face până în data de 10 septembrie 2014 prin e-mail la adresa r.popa@ccgtm.ro (persoană de contact Raluca Popa) .

Sâmbătă și duminică, în intervalul orar 12 – 19, echipa Centrului Cultural German Timișoara va fi și ea prezentă la Festivalul PLAI și va oferi vizitatorilor informații despre oferta de cursuri de limba germană și despre examenele Goethe-Institut ce au loc la Centru. Totodată vor fi oferite informații cu privire la biblioteca Centrului și la activitățile culturale care urmează să aibă loc, iar cei interesați să facă pe loc cunoștință cu cultura și limba germană sunt invitați să participe la următoarele ateliere interactive:

Max și Conni: atelier de limba germană pentru copii – orele 12:30 – 13:30
Tipic nemțesc: atelier interactiv de limba germană pentru adulți – orele 15:00 – 15:30
Tipic nemțesc: atelier interactiv de limba germană pentru adulți – orele 17:00 – 17:30

Și la această ediție, Festivalul PLAI va fi o sărbătoare a inter- și multiculturalității, în cadrul căreia publicul se va putea bucura de numeroase concerte și de activități culturale. Mai multe informații despre festival și program se găsesc pe www.plai.ro.