Flashmob și concert MINE

afis_mineCentrul Cultural German Timișoara organizează în colaborare cu Academia de pop Baden-Württemberg și Ministerul pentru Știință, Cercetare și Artă Baden-Württemberg în data de 17 octombrie 2013 un flashmob și un concert cu formația MINE. Flashmobul are loc la ora 18:00 în Iulius Mall, iar începând cu ora 22:00  MINE va susţine un concert în clubul Setup Venue.

Tânăra formație MINE, a cărei solistă este Jasmin Stocker, absolventă a masteratului în cadrul Academiei de pop, va încânta pentru o zi publicul timișorean cu melodii emoționante și melancolice.

Sunetele se transformă în melodii și cuvintele devin texte. Astfel, formația MINE devine suma multor idei răsunătoare. MINE reușește să atingă cu melodiile Du scheinst, In meinem Kopf, Herzverleih și Ziehst du mit un număr mare de oameni.

Prin muzică electronică în care se regăsesc elemente de folk, hip hop și jazz, MINE își dezvăluie compexitatea și multilateralitatea.  Chitare, tobe, vibrafoane și tastele pianului împreună cu o voce expresivă creează o atmosferă deosebită.

Accesul în Setup Venue se face începând cu ora 21:00 iar intrarea la concert este gratuită!

Ne-am bucura să vă putem întâmpina la aceste două evenimente!