Biblioteca pedagogică

Predați limba germană și căutați materiale pentru a vă face orele mai interactive?

Biblioteca noastră pedagogică  este special adaptată necesităţilor pedagogice pentru studiul limbii germane. Centrul de carte didactică li se adresează în primul rând cadrelor didactice și studenților de limbă germană, dar și celor care doresc să își aprofundeze cunoștințele. Profesorilor care predau germana ca limbă maternă le recomandăm de asemenea biblioteca de ghiozdan.

Materiale

Aici puteți împrumuta pentru 1-2 săptămâni materiale didactice de actualitate, atât cărţi cât şi materiale audiovizuale. Suplimentar dispunem de o paletă largă de literatură de specialitate în domeniul metodicii şi didacticii limbii germane. Cititorii pot împrumuta şi manuale de curs pentru copii şi tineri, împreună cu materialele audiovizuale corespunzătoare. De asemenea, vă punem la dispoziție filme și cărți noi didactizate pentru uzul în sala de clasă.

Centrul de carte didactică este mereu actualizat, fiind un împrumut pe perioadă nedeterminată din partea Goethe-Institut Bucureşti. Cadrele didactice pot face recomandări pentru următoarea comandă de cărți.

Consiliere și școlarizări

Centrul de carte didactică este deschis de luni până joi între orele 12-18, miercuri până la ora 19.
Cadrele didactice pot beneficia de o consiliere separată pentru a se informa mai concret despre materiale și posibilitățile lor de aplicare.
Periodic se organizează seminare de formare pentru profesori, unde sunt prezentate noi didactizări și concepte de predare. Informații și persoană de contact: Bianca Barbu (b.barbu@ccgtm.ro)

Pagină Facebook: www.facebook.com/BibliothekDeKuZenTemeswar.